Kijkdag 50 XXL garageboxen Ambachtsweg

zaterdag 16 juni 2018 06:18

Blik op Zeewolde- GaragePark bouwt momenteel aan de Ambachtsweg 27 op het Trekkersveld een tweede park met 50 multifunctionele en zeer goed beveiligde XXL garageboxen voor opslag, bedrijfs- en werkruimte. Aanstaande zaterdag 16 juni is er een kijkmiddag van 15.00 tot 18.00 uur.

De garageboxen zijn de oplossing voor de hardwerkende zzp’er en ondernemer uit Zeewolde en omgeving, die zoekende is naar een garagebox waarin hij kan werken óf gewoon veilig zijn spullen in kan opslaan.

Geïnteresseerden kunnen zich, onder het genot van een hapje en een drankje, vrijblijvend laten informeren over de mogelijkheden om een garagebox te kopen, huren of te beleggen bij GaragePark Zeewolde XXL.

Bij de naam GaragePark denk je al snel aan een parkeergarage, maar niets is minder waar. GaragePark ontwikkelt al sinds 2008 terreinen met garageboxen die door zzp’ers en ondernemers gebruikt worden als bedrijfs- en werkruimte. Mede gericht op mensen die graag met hun handen werken, biedt GaragePark units aan waar je als schilder, klusser, timmerman of meubelmaker ongestoord je gang kunt gaan. Naast de reguliere zzp’ers zijn er ook veel ondernemers die hun garagebox gebruiken voor allerhande opslag. Van horecaondernemers die in de winter hun terras opslaan tot webshophouders die hun voorraden stallen. Eigenaren en huurders hebben altijd toegang tot het park, zowel overdag als ’s nachts, waardoor er altijd bedrijvigheid te vinden is.

GaragePark Zeewolde XXL wordt gebouwd aan de Ambachtsweg, nabij de N305. De garageboxen hebben een oppervlakte van ruim 29m2 en zijn streng beveiligd; het park is volledig omheind met een hoog hekwerk, de boxen zijn bewapend met een individueel brand- en inbraakalarm, er is 24/7 camerabewaking en de boxen zelf zijn oersterke betonnen constructies. Om het park op te komen heb je een speciale elektronische sleutel nodig, die je krijgt als je een garagebox huurt of koopt.

Het unieke van GaragePark is dat je een garagebox zowel kunt kopen als huren. Ondernemers kunnen een garagebox kopen als investering voor op de lange termijn, of verhuren om rendement te behalen op kortere termijn. Startende ondernemers of zzp’ers die thuis klussen en een volledig eigen ruimte zoeken, kunnen bij GaragePark ook een garagebox huren. Dit unieke concept is zeer succesvol; binnen 10 jaar zijn er inmiddels 20 parken gebouwd, verspreid over heel Nederland.

Garagepark heeft in Zeewolde al garageboxen aan de Oogstweg.

Kijk voor meer informatie op www.garagepark.nl

 

 

 

 

 

KijkMiddag zaterdag 16 juni

GaragePark organiseert aanstaande zaterdag 16 juni van 15:00 tot 18:00 uur een KijkMiddag. Geïnteresseerden kunnen zich, onder het genot van een hapje en een drankje, vrijblijvend laten informeren over de mogelijkheden bij GaragePark Zeewolde XXL. Kijk voor meer informatie op www.garagepark.nl.