Kerstbomenverkoop MMM Zorgboerderij

zaterdag 2 december 2017 17:33

Vanaf woensdag 6 december begint op de MMM Zorgboerderij de traditionele kerstbomenverkoop. De opbrengst komt ten goede aan de Stichting vrienden van de MMM. Zo kan er verder geïnvesteerd worden om er voor de cliënten de mooiste werkplek van Zeewolde van te maken. Woensdagochtend worden er ongeveer 900 bomen bezorgd, van groot tot klein, met en zonder kluit.

De bomen zijn vers en komen van de Veluwe.  Deze kerstbomenverkoop is altijd weer een feest voor onze medewerkers. Begeleiders, cliënten en vrijwilligers staan zes dagen per week klaar om te helpen om de mooiste boom uit te zoeken.

Zaterdag 9 december is er de feestelijke kerstboomverkoop; onder het genot van een bekertje glühwein of chocomelk met kerstbrood kan de mooiste boom uitgezocht worden. Dit jaar zijn er ook weer wat kraampjes waar kerstartikelen verkocht worden voor goede doelen. Er zal een eigen kraam zijn met de mooiste kerststukjes en kerstdecoraties die de cliënten de afgelopen weken samen met vrijwilligers gemaakt hebben.

Ook zaterdag 16 december is er glühwein en chocolademelk voor alle bezoekers.
Alle medewerkers, cliënten, vrijwilligers en Mas stagiaires heten u de komende weken van harte welkom!

Waat wordt de opbrenst voor gebruikt: nieuw hekwerk, onderhoud van de dierenverblijven, aanschaf van veilige machines voor de houtkloof, inrichten van de winkel enz.enz. Met de inkomsten van deze verkoop en ook de inkomsten vanuit de winkel blijft het  project MMM betaalbaar.