Kerstbomenverkoop MMM Zorgboerderij

woensdag 18 november 2020 18:05

Blik op Zeewolde- Door de coronamaatregelen wordt kerst dit jaar sober gevierd, sober op het vlak van het aantal familieleden en vrienden bij elkaar in huis. Juist dit jaar is het daarom extra fijn om in je huis een kerstsfeer te creëren. De MMM Zorgboerderij draagt daar graag een steentje aan bij door ook dit jaar kerstbomen te verkopen.

Op donderdag 3 december worden de vers gerooide bomen bezorgd. Op 5 december start de officiële verkoop van de verschillende Kerstbomen, van Nordman tot Blauwspar, er is weer volop keuze. De volledige opbrengst komt ten goede aan de MMM Zorgboerderij.

Deze verkoop zal zo veel mogelijk corona-proof plaatsvinden. Alle medewerkers dragen een mondkapjes en dat willen we ook aan de bezoekers vragen evenals het houden aan de 1,5 meter afstand. Er wordt een gedoseerd aantal mensen op het terrein toegelaten  van maximaal 5 auto’s en 10 personen.

U kunt dus met maximaal twee personen uit 1 gezin komen om een mooie boom uit te zoeken. Er staat iemand bij de ingang om dit zoveel mogelijk te reguleren. Ziet u dat de eerste parkeerplaats vol is, kom dan later even terug. U kunt buiten bij de mobiele pin uw kerstboom afrekenen. In de winkel kunnen maximaal twee klanten tegelijk binnen zijn.

Op het terrein zijn op de grond richtingwijzers geplaatst voor de looproute die bezoekers kunnen lopen.

Andere jaren werd chocolademelk en glühwein met kerstbrood rondgebracht, dat gaat dit jaar niet. Er staan wel twee kraampjes waar bezoekers een leuk kerststukje of cadeautje kan kopen en een lekker drankje kan halen.

Alle bewoners, medewerkers en vrijwilligers doen hun best om u zo goed mogelijk te helpen en er dit jaar toch gezellige dagen van te maken.