Kennis maken met zeilen doe je in de ‘spetterklas’

vrijdag 24 augustus 2018 21:46

Blik op Zeewolde- Kennis maken met zeilen kan in de Spetterklas van Watersportvereniging Zeewolde. Deze zeillessen zijn bedoeld voor kinderen (vanaf 7 jaar en in het bezit van zwemdiploma A en B) die kennis willen maken met het zeilen. De lessen worden gegeven door ervaren instructeurs. Er wordt lesgegeven vanuit motorboten, waardoor er direct contact met de kinderen blijft.

Zowel de kinderen als de instructeurs hebben allemaal verplicht een zwemvest aan. En als uw kind het heel leuk vindt, kan het volgend seizoen in voorjaar meedoen met de regulier lessen, waarbij een zeildiploma (CWO) gehaald kan worden!

De Spetterlessen vinden plaats in de periode na de zomervakantie op zondagmiddagen: op 2, 9 en 16 september van 12.30 tot 14.30 uur. Aan deze Spetterlessen kunnen maximaal 10 kinderen deelnemen.

De kosten bedragen €75,00 voor drie lessen van twee uur inclusief huur van de optimist en gebruik van een zwemvest. Voor het volgen van de Spetterlessen is géén lidmaatschap van de Watersportvereniging nodig. Meer informatie www.wvzeewolde.nl.

Aanmelden jeugdcommissie@wvzeewolde.nl  of 06-52034150