Kennis maken met preciesietechniek bij Larsen & Buhl

zondag 23 september 2018 13:31

Blik op Zeewolde- Op meer dan 250 locaties door heel Nederland kan men op 6 en 7 oktober kennis maken met  wetenschap & technologie. Alleen tijdens het Weekend van de Wetenschap openen bedrijven, instituten, universiteiten, (onderzoeks-)instellingen en musea exclusief hun normaal gesloten deuren. Nieuwsgierige mensen van jong tot oud krijgen op deze manier de unieke kans binnen te kijken in de wereld van wetenschap en technologie.

Ook Larsen & Buhl opent haar deuren. ‘Na het grote succes van vorig jaar gaan wij er ook dit jaar weer alles aan doen, om er een leuk en leerzaam weekend van te maken’. Op zaterdag 6 oktober kun je een kijkje nemen in de wereld van de precisietechniek. Wat gebeurt er allemaal achter de schermen? Hoe verandert een stukje ruw materiaal in een product dat wordt gebruikt voor bijvoorbeeld een raket? Welke technieken worden er toegepast op het gebied van draaien en frezen?

Naast dat er genoeg te zien en te ontdekken valt, is er ook genoeg te doen! Nieuwsgierig? Bezoek de website: https://www.weekendvandewetenschap.nl/organisaties/larsen-buhl/