Karin Hut van Easyslim.nu met eigen magazine ‘OEasy!

woensdag 12 juli 2017 13:05

De Zeewoldese onderneemster Karin Hut, eigenaresse van de in Almere gevestigde succesvolle franchise-onderneming Easyslim.nu heeft haar eigen blad uitgebracht. ‘Via social media en de reguliere media krijgen we alleen maar beelden te zien van supergespierde mannen en überslanke vrouwen. Met mijn blad ‘OEasy’ wil ik dat doorbreken en ‘echte mensen’ in beeld brengen, met hun eigen verhaal.’ Het magazine verspreidt Karin Hut via al haar dertig vestigingen.

In mei dit jaar besloot ze om een eigen magazine te maken, omdat ze haar klanten beter wilde bedienen. ‘Klanten die bij ons in de behandelkamers liggen, zijn vaak wel een uurtje zoet. Dan is het leuk om een lifestyleblad te lezen waarin inspirerende verhalen staan over echte mensen.’ Naast aansprekende verhalen van franchisers van Easyslim.nu biedt het magazine artikelen, interviews en columns op het gebied van lifestyle, kunst, cultuur en maatschappij.

‘Ik wil zowel mannen als vrouwen aanspreken, die bezig zijn met het verbeteren van hun lijf en levensstijl. Dat gaat verder dan alleen afslanken. Bij elke vestiging van Easyslim.nu willen we dat mensen zich op hun gemak voelen. En met dit blad kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.’ Het magazine kan ook door klanten weer doorgegeven worden aan kennissen en vrienden. ‘Zo bereiken we nog meer mensen die op een makkelijke en prettige manier met ons kunnen kennismaken.’ het plan is elk kwartaal een nieuwe editie uit te brengen.

‘Ik ben er heel trots op en krijg nu al leuke reacties op Oeasy! Dat smaakt naar meer.’

(Foto: OEasy/Easyslim.nu) 

Pagina’s van OEasy 2017-01 zomer