Just4You Budget leert bij beheersen financien

woensdag 15 mei 2019 10:10

Blik op Zeewolde- De Zeewoldese Danielle Duivesteijn is gestart met Just4You Budget met als doel de financiële balans van mensen te herstellen. Danielle is ervaringsdeskundige, ze heeft jaren zelf in de schuldsanering/wsnp gezeten en is daar door doelen te stellen op eigen kracht bovenop gekrabbeld. Dat heeft haar aangezet anderen te willen helpen. Ze is werkzaam geweest als schuldhulpverlener en heeft een aantal studies op dit gebied gedaan. ‘Ik weet als geen ander hoe mensen die in de schulden zitten zich voelen en wil ze via mijn bedrijf helpen.’

Voor dat ik werkzaam ben geweest als schuldhulpverlener heb ik een aantal banen gehad als secretaresse/telefoniste/receptioniste en administratief-medewerkster. Als vrijwillig maatschappelijk werker en juridisch medewerkster bij VluchtelingenWerk Oost Nederland ben ik in aanraking gekomen met bewindvoering, schuldhulpverleners en advocaten. Alle ervaring wil ik nu inzetten. Ik focus me vooral op  na- begeleiding en mensen leren met het beheersen van hun financiën.

Er zijn diverse trajecten en deze zijn te bespreken naar wens. Trajecten zijn er voor één. Twee of drie jaar.

Meer informatie: just4you-budget.nl mailen info@just4you-budget.nl