JobHulpMaatje geeft duwtje in de rug

woensdag 26 september 2018 16:36

Blik op Zeewolde- JobHulpMaatje is er voor iedereen die op zoek is naar werk en daarbij wel een duwtje in de rug kan gebruiken. Op 5 oktober start weer een nieuwe groep. Samen met andere deelnemers, volg je een leuke, goede cursus van zeven dagdelen. Thema’s die aan bod komen, zijn: wie ben ik? wat kan ik? wat wil ik?

Eerdere deelnemers aan de jobgroup getuigen ervan: ‘door de jobgroup heb ik weer hoop gekregen’ en ‘dankzij de jobgroup heb ik meer inzicht gekregen in welke branche bij mij past’.

Deze en veel meer reacties zorgen ervoor dat de ‘maatjes’ zeer gemotiveerd zijn om weer een nieuwe groep te mogen begeleiden. Deelname is gratis. Eerst kennismaken kan. Op dinsdagmiddag en vrijdagmorgen zit in het Flevocafé in de bibliotheek een vertegenwoordiger van JobHulpMaatje klaar om vragen te beantwoorden en een praatje te maken. Meer informatie: www.JobHulpMaatje.nl. Aanmelden voor 1 oktober via www.JobHulpMaatje.nl/aanmelden