Janine van Wijk en Bjorn Riepen in de prijzen bij actie Rabobank

dinsdag 26 juni 2018 22:30

Blik op Zeewolde- Twee middelbare scholieren uit Zeewolde vielen in de prijzen  via de Geslaagd … én door actie van Rabobank. Zij werden verrast door het felicitatieteam van Rabobank Flevoland. Ruim 200.0000 middelbare scholieren kregen 13 juni de uitslag van het landelijk eindexamen te horen. De vlag met schooltas wapperde vrolijk bij de huizen waar feest gevierd kon worden.

Voor Janine van Wijk en Bjorn Riepen uit Zeewolde was het dubbel feest. Zij deden mee aan de actie van Rabobank en vielen beiden in de prijzen. Janine wint een cheque ter waarde van €800,- voor het inrichten van haar studentenkamer en Bjorn krijgt een jobcoach ter waarde van maar liefst €2000,- die hem helpt bij de het maken van de juiste keuze voor zijn loopbaan.

Janine gaat rechtsgeleerdheid studeren aan de Rijks Universiteit in Groningen en kan eigenlijk onmogelijk op en neer reizen. De bijdrage voor de inrichting van haar studentenkamer kan ze dan ook goed gebruiken. En ook voor Bjorn komt de jobcoach goed van pas. Hij denkt dat hij er veel baat bij kan hebben en is van plan er alles uit te halen.

De Rabobank wil met Geslaagd… én door!  jongeren helpen bij de volgende stap in hun leven om op eigen benen te staan. Welke stap dit ook is. De Rabobank ondersteunt ook haar jongere klanten in het creëren van een financieel gezonde toekomst. Zelfredzaamheid is een belangrijk thema voor de bank. Met deze actie geeft de Rabobank hieraan invulling.

Foto: het felicitatieteam van Rabobank verrast Bjorn Riepen