JAM helpt bij de eindsprint

woensdag 14 juni 2017 12:33

Het einde van het schooljaar is al weer bijna in zicht en voor de examenleerlingen komt de spannendste dag van het jaar eraan. Nu de examens achter de rug zijn is het wachten op de uitslag, het merendeel van de leerlingen slaagt voor zijn eindexamen maar er zijn ook leerlingen die nog een herexamen te wachten staat. JAM staat voor de herexamenkandidaten weer klaar!

In de meivakantie begonnen al veel leerlingen met hun examenvoorbereiding. Bij JAM kon je terecht voor examentraining in een specifiek vak. Daarnaast waren er ook verschillende studieruimtes om individueel te leren. De examentraining sloeg erg aan en tientallen leerlingen volgden lessen en trainingen.

De trainingen gaven de leerlingen meer kennis en zelfvertrouwen. Onder begeleiding van vakdocenten en ervaren JAM’ers werd de stof op een begrijpelijke en simpele manier overgebracht. Vanuit de leerlingen kwam er veel positieve feedback over de trainingen. ‘’Door de ontspannen en gemoedelijke sfeer kon ik me goed concentreren, daarnaast waren de examentrainingen heel erg begrijpelijk en stak ik er veel van op.’’

De herexamentrainingen zien er hetzelfde uit als de gewone examentrainingen. De trainingen duren 2,5 uur en tussen 12 en 1 staat er een verzorgde lunch klaar voor de leerlingen. De trainingen beginnen op 15 juni en eindigen op 21 juni. Tijdens de trainingen leer je de stof, maak je sommen, krijg je extra uitleg over onderwerpen die je lastig vind en maak je ook meerdere examens. Uit ervaring spreken leerlingen van een hele prettige werksfeer waarin ze zich volledig kunnen focussen op hun examens.

JAM hoopt natuurlijk dat je geslaagd bent, maar als je nog een klein duwtje in de goede richting nodig hebt staan we voor je elkaar! We hebben samen één doel, slagen voor het eindexamen!

Interesse? Kijk op www.jamharderwijk.nl/examentraining