Inzendtermijn Zeewolde Zoekt Talent verlengd

zaterdag 23 januari 2021 19:25

Blik op Zeewolde- Ben jij tussen 12 en 18 jaar en heb je een bijzonder talent dat je graag wilt laten zien? Gebruik de avondklok dan optimaal en maak een video, waarin je laat zien waar je goed in bent.

Zingen, dansen, goochelen, muziek maken of welke podiumkunst dan ook: wij zijn op zoek naar JOU. Om iedereen de kans te geven mee te doen, kun je nu tot en met 8 februari inschrijven en meedoen! Voel je er zelf niets voor, maar ken je iemand die het verdient ontdekt te worden (zoon of dochter, vriend of vriendin, iemand uit de buurt… ), sein hem of haar dan even in!

De twee online voorrondes zijn eveneens verplaatst en staan nu geprogrammeerd voor 13 en 20 februari. Ze worden uitgezonden door de Lokale Omroep Zeewolde. De kijkers bepalen welke 10 deelnemers doorgaan naar de Grote Finale op 27 februari 2021 in De Kluit.

Tijdens de Grote Finale wordt live opgetreden en de winnaars worden door een ervaren vakjury bepaald. De nummers 1, 2 en 3 ontvangen een mooi geldbedrag; want TALENT hoort beloond te worden. En vergeet de eeuwige Zeewolder Roem niet! Misschien is Zeewolde Zoekt Talent wel jouw opstap naar (inter)nationaal succes. Grijp dus snel je kans!

DOE MEE en laat jouw talent zien in een goede video van max. 5 minuten. Aanmelden en aanleveren van filmpjes kan tot en met 8 februari op info@zeewoldelive.nl. Gebruik WeTransfer als de video teveel MB’s voor verzending per e-mail bevat.

We hopen natuurlijk dat op 27 februari bij de Grote Finale weer (wat) publiek aanwezig mag zijn, maar we volgen uiteraard de regels van dat moment.

Zeewolde Zoekt Talent is een initiatief van ZeewoldeLIVE en wordt mede mogelijk gemaakt door FLEVO FINANCE Regiobank. Meer informatie vind je op www.zeewoldelive.nl, waar vanaf 23 februari eveneens de uitslag van de voorrondes bekend wordt gemaakt.