Inschrijving Van Z.. tot Z.. tocht geopend

maandag 16 juni 2014 11:48

De voorbereidingen voor de 18e Van Z.. tot Z.. tocht op 12 en 13 september zijn begonnen. Deelnemers voor de wandeltocht van 110 kilometer kunnen zich weer inschrijven. Dit jaar wordt de route voor de 110 km in tegengestelde richting gelopen. De tocht voert eerst over de dijk richting Biddinghuizen. De halve en de kwart Van Z.. tot Z.. tocht starten dit jaar ook vanaf het Kerkplein in Zeewolde. Voor deze afstanden heeft de organisatie een lus gemaakt in het parcours die uitkomt op de route van de 110 km. Uiteraard blijft het ook mogelijk om halverwege of in het laatste kwart van de route een opstap te maken. De driekwart Van Z.. tot Z.. tocht start nog wel gewoon op de route.

Het ontwerp voor het nieuwe Z-tje is weer verzorgd door Erik Wallenburg. Elk jaar wordt het beeldje ontworpen aan de hand van een thema. Zo zijn er ontwerpen geweest voor de motorrijders, EHBO en logistiek. Dit jaar is het thema sponsoring. De evenementen in ons dorp zijn de spreekwoordelijke motor van alle gezelligheid. Het bedrijfsleven is de benzine. Je kunt een fantastisch evenement bedenken, maar zonder benzine draait de motor niet. Het bestuur van de Van Z.. tot Z.. draagt het Z-tje dan ook op aan het bedrijfsleven als dank voor de jarenlange samenwerking.

Inschrijven voor de wandeltocht kan via www.ztotz.nl. Vrijwilligers en sponsoren kunnen zich aanmelden via een e-mail naar info@ztotz.nl.