Informatiebijeenkomst datacentrum via live-stream

vrijdag 26 maart 2021 16:59

Blik op Zeewolde-  De  informatiebijeenkomst over het datacentrum is te volgen via de live- stream (19.00 uur).  Een gemeentewoordvoerder laat weten dat dit gebeurt op verzoek van meerdere inwoners. Met de Lokale Omroep Zeewolde is afgesproken dat zij een livestream verzorgen waardoor iedereen die dat wil de informatieavond kan volgen via de televisie (KPN digitaal kanaal 1481, Ziggo Digitaal kanaal 36) of via www.lokaleomroepzeewolde.nl.

De bijeenkomst wordt ook opgenomen en beelden uit de bijeenkomst kunnen later nog gebruikt worden in andere uitzendingen of via social media gedeeld worden.

Dit betekent dat deelnemers  aan de bijeenkomst in beeld kunt komen in de uitzending. Ook zijn eventuele vragen die gesteld worden, via de chat, voor de kijkers ‘thuis’ te zien. Mensen die daar bezwaar tegen hebben, kunnen er (alsnog) voor kiezen om de bijeenkomst via de livestream te volgen in plaats van in te loggen in deze bijeenkomst. Tevoren ingediende vragen worden zoveel mogelijk beantwoord tijdens de informatieavond.

‘Heeft u geen bezwaar tegen de mogelijkheid dat u in beeld komt, dan bent u natuurlijk van harte welkom om door middel van de link die u maandag ontvangt in te loggen en bij de bijeenkomst ‘aanwezig’ te zijn.’