Informatie woonmanifestatie nu via zeewoldenieuwbouw.nl

donderdag 2 april 2020 10:45

Blik op Zeewolde- Op 4 april zou de Woonmanifestatie gehouden worden. Omdat deze niet doorgaat is vanaf 6 april alle informatie via www.zeewoldenieuwbouw.nl te bekijken. De informatie betreft Bergkwartier hoog fase II. Vanwege de voortgang wordt de woonmanifestatie niet op een andere datum gehouden.  In totaal worden in dit gebied, dat nu bouwrijp gemaakt wordt, 114 woningen gebouwd door verschillende projectontwikkelaars en woningbouwcorporatie Woonpalet.  Op dijkniveau komen dertig appartementen. Daarnaast geeft de gemeente 15 kavels uit waarvan vier bijzondere. Voor deze kavels gelden architectuurrichtlijnen ‘modern/robuust’.

Deze vier kavels zijn op dit moment de laatste kans om op dijkniveau te wonen in een zelfgebouwd huis. Vanwege deze bijzondere situatie worden deze kavels via ‘bieden vanaf’ verkocht.

Na de bouwvak zijn de eerste bouwactiviteiten te verwachten.

In de april-editie van Blik op Zeewolde (verscheen 1 april) alle informatie over dit deel van de Polderwijk inclusief een artikel met een overzicht van alle nog te ontwikkelen gebieden in deze wijk en een artikel over een grote uitbreiding van de gemeente (niet het dorp!) in Zeewolde- oosterwold.