Info-avond over zonnepanelen tijdens Maand van de Duurzaamheid

woensdag 16 juni 2021 14:19

Blik op Zeewolde- Installateur Youen organiseert de Maand van de Duurzaamheid en informeert online. Het zal zijn opgevallen dat Youen in Zeewolde wederom de Maand van de Duurzaamheid organiseert. Door met elkaar samen te werken kan Youen in een keer een mooie hoeveelheid zonnepanelen installeren, waardoor kostenbesparingen leiden tot scherpere prijzen.

Vraag gratis een dakplan aan

Zoals beloofd brengt samenwerken lagere prijzen. Hoe meer mensen zich inschrijven, des te hoger de korting wordt. De korting kan oplopen tot € 30 euro per paneel. 16 panelen betekent dan € 480,= korting!

 Youen wil een bijdrage leveren aan de maatschappij en dat doet ze door mensen in staat te stellen om zelf hun stroom op te wekken met behulp van duurzame zonnepanelen. Afhankelijk van de keuze kan de garantie oplopen tot maar liefst 30 jaar. Dat is financieel slim, goed voor ons milieu en het maakt je minder afhankelijk van de energiemaatschappij. Via een app kun je de dagelijkse opbrengst monitoren.

Youen is gevestigd in Zeewolde en Nijkerk. Al geruime tijd is het bedrijf InstallQ gecertificeerd en selecteert voor haar klanten uitsluitend topmerken met een bewezen kwaliteit. Installeren doen ze met hun eigen ervaren mensen. Jaarlijks plaatsen zij tienduizenden zonnepanelen in de regio, dus altijd dichtbij. Dat levert vijfsterren reviews op het internet, vanwege de hoge klanttevredenheid.

Op woensdagavond 23 juni 2021 organiseert Youen vanaf 20.00  een videomeeting met uitleg en om vragen over zonnepanelen te beantwoorden, waarbij ook de nieuwe salderingsregeling en de btw-terug-vraag-regeling voor particulieren en ondernemers met een stroomaansluiting tot maximaal 80Amp. Wanneer je online je eigen plan maakt , krijg je ook een link toegestuurd om online bij de videomeeting te kunnen aanschuiven.

Mocht je liever persoonlijk met een aankoopbegeleider contact hebben, kan dat ook. Mail naar info@youen.nl of bel naar het nummer (085) 822 2460 en vraag naar Robert Geleijnse.