Hypotheker zoekt de beste deal

woensdag 7 juni 2017 08:04

‘Wij hebben de drive om het voor elkaar te krijgen’, zegt Erik Teunisse, eigenaar van De Hypotheker Harderwijk. ‘Tevreden klanten zijn onze beste reclame. Zo simpel is dat.’ De Hypotheker (Jazeker) is een specialist. ‘We zoeken de voordeligste hypotheek met de beste voorwaarden voor onze klanten. Dat we de hele dag met niets anders bezig zijn heeft een groot aantal voordelen’.

Erik Teunisse: ‘Wij ontzorgen onze klanten in het hele traject van hypotheekaanvraag tot notaris overdracht en  we bewaken alle deadlines. We geloven in een goed en gedegen advies. De indruk wordt tegenwoordig  gewekt dat je het zelf wel kunt regelen, maar dan is er niemand die zegt ‘is dat wel slim’. Wat op het moment van een aanvraag een goede keuze is, is dat over een paar jaar misschien niet meer; ander werk, geen werk, een andere gezinssamenstelling, dan heb je iemand nodig die vraagt of je daar wel over nagedacht hebt en die oplossingen weet.’

‘Een hypotheek moet toekomstbestendig zijn. Door onze grote en gespecialiseerde organisatie hebben we langlopende relaties opgebouwd met banken en andere geldverstrekkers, makelaars en notarissen. We weten wat ze te bieden hebben en we hebben korte lijnen als er snel iets geregeld moet worden. Omdat we met niets anders bezig zijn dan hypotheken hebben we enorm veel kennis. Wet- en regelgeving veranderen constant. Om altijd op de hoogte te zijn van de actuele regels volgen al onze medewerkers een systeem van permanente educatie; elke week moeten we ons verplicht inlezen in actuele onderwerpen en vragen beantwoorden. Als we dat niet (goed) doen worden we “op zwart gezet” en mogen we geen advies meer geven. Onze organisatie is daar heel streng in, omdat de kwaliteit van onze adviseurs en assistentes altijd op het hoogste niveau moet zijn’.

‘Daarnaast worden elke twee jaar de examens herhaald. De Hypotheker heeft 160 kantoren in Nederland, via Intranet hebben we contact en delen we kennis, het is een enorm netwerk. We helpen elkaar zo steeds verder vooruit want elke situatie is anders. Om terug te komen op onze drive; Erik Teunisse, al 22 jaar eigenaar van een vestiging van De Hypotheker,  is zelf ook adviseur. ‘Daarom zit ik hier, voor mijn klanten ’ De Hypotheker Harderwijk (Luttekepoortstraat 136) heeft als werkgebied niet alleen Harderwijk, maar ook Zeewolde, Putten en Ermelo. Drie adviseurs en drie assistentes staan elke dag klaar om voor elke klant de beste deal te regelen en de totale afwikkeling van de hypotheek van de klant over te nemen. Een intakegesprek bij De Hypotheker is vrijblijvend en gratis. De Hypotheker is vier avonden in de week geopend. Meer informatie: www.hypotheker.nl/harderwijk.