Horsterplein fuift mee tijdens Nacht van Zeewolde

zondag 28 juli 2019 16:54

 Blik op Zeewolde- Twee jaar lang deed het Horsterplein niet meer mee met het gezelligste evenement van het jaar…De Nacht van Zeewolde. Maar dit jaar is (30 augustus)  er weer een fuif dankzij café Friends en cafetaria Twilight. Met de gezelligste DJ’s, lekkerste hapjes en een grote voorraad aan drankjes wordt dit een fuif om voorlopig niet te vergeten.

Gooi de voetjes van de vloer en zing de longen uit je lijf met de hits van vroeger tot nu, live gemixt door DJ Timotek. En ook kan er worden meegezongen met een zanger, wie dat is maakt de organisatie nog even niet bekend! Het ‘Fuif Op Het Plein’ begint om 20.00 en eindigt om 00.30.

Zoals vanouds is er op het Kerkplein (Foodtrucs en moving street food) en het Raadhuisplein (en het ‘Dalkruidplein’) ook het nodige te vieren op de Nacht van Zeewolde; traditioneel de laatste vrijdag van de schoolvakantie. Het evenement wat je als inwoner en bezoeker van Zeewolde niet kan en mag missen om elkaar weer te ontmoeten en bij te praten na de vakantieperiode, proosten met een lekker drankje, een dansje wagen op een van de gezellige pleinen of gezellig samen winkelen, tijdens ‘de Nacht’ kan het allemaal.

‘Shop till you drop’ is echter de kern van het evenement. Organisatie is in handen van de VCZ, de vereniging centrumondernemers Zeewolde.

wwwwinkelhavenzeewolde.nl