Home edition Avondvierdaagse verlengd

zaterdag 12 juni 2021 16:38

Blik op Zeewolde- Nu het mooie weer is aangebroken, stijgt ook het aantal deelnemers aan de home-edition van de avondvierdaagse. Om iedereen de kans te geven mee te kunnen lopen heeft de KWBN (wandelsportbond) de Home Edition verlengt tot 31 juli. Deelnemers hebben dus nog ruim anderhalve maand om zich in te schrijven. Dus als men  in de vakantie wil lopen, men heeft tot 15 augustus de mogelijkheid om gebruik te maken van de Home Edition app

Het aantal lopers staat nu op 348. De hoop van de organisatie is dit te kunnen verdubbelen. Deelnemers kunnen  vaker dan één keer lopen, dan is wel opnieuw inschrijven nodig. Dit jaar is er zelfs en dorpsgenoot die editie tien keer loopt.

Deelnemers kunnen mee doen aan de Walvis Woensdag Challenge, zie zappyour planet.nl

Tijdens het wandelen zamel je het afval in, leg dit in de vorm van een walvis en stuur een foto in via het deelnameformulier of deel hem op Instagram met #plasticjager en tag @avond4daagse_official en avondvierdaagsezeewolde (het profiel moet wel op openbaar staan om de foto te kunnen vinden).

Onder de meest originele inzendingen wordt een unieke prijs verloot. De winnaar van de Challenge mag samen met een vriend(in) op donderdag 1 juli één van de presentatoren van Zapp Your Planet Plasticjagers ontmoeten, dat is nog niet alles, de winnaar ontvangt ook een te gek Plasticjagers cadeaupakket.

Mocht je meer info willen, stuur een e-mail naar avondvierdaagseZeewolde@outlook.com