Historische examenuitslag Groevenbeek

maandag 9 juli 2018 21:44

Blik op Zeewolde-  In verband met nieuwe privacyregels geeft niet elke school meer de namen door van geslaagde leerlingen. Op Christelijk College Groevenbeek in Ermelo studeren ook leerlingen uit Zeewolde. Daar waren afgelopen week voor de verschillende afdelingen de diploma-uitreikingen. Meer dan 600 leerlingen ontvingen het fel begeerde papiertje, dat ze toegang verschaft tot een vervolgopleiding. De examenuitslag van Groevenbeek is dit jaar bijzonder goed.

In alle afdelingen zijn hoge percentages geslaagden gehaald. Op Groevenbeek Putten is zelfs 100% geslaagd. Op basis van gegevens van vorige jaren wordt verwacht dat de percentages geslaagden in alle afdelingen boven het landelijk gemiddelde zullen uitkomen.

In aanwezigheid van familie en vrienden werd de avond geopend door de afdelingsdirecteur en de teamleider die voor de laatste keer nog wijze woorden hebben meegegeven aan de leerlingen. Namens de leerlingen is er gespeecht met mooie woorden voor elkaar en voor de school. Ook de docenten hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om nog éénmaal de waarheid te vertellen over de leerlingen. Het hoogtepunt van de avond was het ondertekenen van het diploma. De fase van de middelbare school is voorbij. Met een prachtig diploma op zak kunnen de leerlingen nu een volgende stap naar een mooie toekomst gaan zetten.