Het is echt waar: Kabouterhockey

maandag 22 juni 2020 14:42

Blik op Zeewolde- Ja, het is echt waar. Er lopen Kabouters rond bij de Hockey Club Zeewolde. Laatst is er één gezien op het mooie blauwe hockeyveld. Hij was daar aan het rennen, van de ene naar de andere kant van het veld. Toen kwam er nog een kabouter. Ze gingen samen met een bal overgooien en even later waren ze samen heerlijk aan het sporten.

Dan toch maar eens navragen bij de Hockey School van de Hockeyclub, daar wisten ze ons te vertellen dat je mee kunt doen met de kabouters. Wil je lekker bewegen, rennen en samen spelen, allerlei leuke spelletjes doen, dan kan dat vanaf nu bij de Hockey Club Zeewolde. Elke zaterdag  om 9:30 uur komen de kabouters bij elkaar. Na een uurtje kunnen de kabouters weer opgehaald worden. Dit in verband met de Corona-maatregelingen. Mochten er aanpassingen zijn, de komende tijd dan hoort u dat uiteraard.

Bij Hockeyclub Zeewolde hebben ze enthousiaste mensen die je op zaterdagmorgen graag willen verwelkomen om mee te doen. Meedoen met kabouterhockey kan al vanaf 3,5 tot 6 jaar. Lijkt het leuk om je kind lekker buiten te laten sporten, samen met andere kinderen. Geef je kind dan nu op. Dat kan via de website: www.hczeewolde.nl, onder het kopje aanmelden kun je je opgeven voor kabouterhockey of stuur een mailtje naar hockeyschool@hczeewolde.nl ovv naam kind, naam ouder, email ouder en telefoonnummer.

Dit sport, spel en beweeg plezier kost slechts €12.50 per maand. De 1e maand is gratis, en tijdens de zomermaanden gaat kabouter hockey gewoon door!