Herfstvakantie Sportspektakel in het Baken

zaterdag 7 oktober 2017 15:40

In de herfstvakantie organiseren de buurtsportcoaches van Zeewolde Sportief en Gezond het Herfstvakantie Sportspektakel. Het sportspektakel is dit jaar tweedaags en is op woensdag 18 oktober en vrijdag 20 oktober. Op woensdag 18 oktober kan je gratis sporten van 10.30-15.00 uur en staat de dag in het teken van lekker sporten. Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn van harte welkom! Er worden twee clinics gegeven, door korfbalvereniging Wolderwijd en honkbalvereniging The Harriers.

Daarnaast is er de gehele dag een free run parcours met echte free run begeleiders! De hele dag zijn er ook twee springkussens aanwezig, waar de kinderen zich op kunnen vermaken!

Op vrijdag 20 oktober van 10.30-14.30 uur staat de dag in het teken van lekker spelen in het water voor de leeftijd 4 t/m 12 jaar. Voor deze dag is er een entree van €2,50 voor het zwembad. Tijdens deze dag is er veel waterspektakel en activiteiten voor ieder wat wils! Het bezitten van een zwemdiploma is hierbij verplicht. Kinderen vanaf 7 jaar en ouder hebben een A-diploma nodig, en kinderen jonger dan 6 jaar minimaal een A en B-diploma.