Gratis warmtescan Energieloket groot succes

donderdag 4 februari 2021 13:16

Blik op Zeewolde- Bijna duizend Flevolanders ontdekten warmte-lekjes in hun woning  via de warmtescanner van het Energieloket.  Zo zijn vele woningeigenaren bewust geworden van van onnodig warmteverlies in de woning. De actie vindt nog steeds gretig aftrek! In alle gemeenten van Flevoland zijn inmiddels warmtescans uitgevoerd.

Via een warmtescan krijgt de woningeigenaar zicht hoe het met de isolatie van de woning is gesteld. Een warmtescan is een infrarood-foto van de buitenkant van de woning. De thermografische foto laat zien waar warmte weglekt en waar warmteverlies optreedt. Warmteverlies kan optreden bij naden, gaten, kieren, zogeheten ‘koudebruggen’ en isolatiegebreken. Aan de hand van de gemaakte foto’s volgt een rapport met toelichting waar warmtelekjes zijn opgespoord.

Interesse? Meld u snel aan! Vanwege de koude buitentemperatuur is er nog plaats voor het uitvoeren van gratis warmtescans: www.energieloketflevoland.nl/warmtescan. Heeft u interesse? Meldt u dan snel aan, voordat de buitentemperatuur te hoog wordt. Boven de 10 graden kunnen er geen warmtescans meer worden uitgevoerd. De warmtescans worden corona-veilig uitgevoerd: ze vinden buiten de woning plaats.

Bel, mail of chat

Neem contact op met het Energieloket Flevoland: