Gratis Chill&Dance bij UDX

woensdag 23 augustus 2017 15:30

Samantha de Vries van dansschool UDX: ‘We horen vaker in Zeewolde bij kinderen en tieners de klacht dat er weinig voor ze te doen is en dat alles meteen zoveel geld moet kosten. Tevens hebben we van onze eigen dansers te horen gekregen dat ze graag meer zouden willen werken aan hun danstechnieken. Daarom hebben wij besloten om ons pand  aan de Jupiterweg 6 Planetvenveld) , op zaterdagen open te stellen tussen 10.30-16.00 uur.

De voorzaal staat in het teken van chillen en spel: bordspelen, video games, Justdance en gezelligheid. De danszaal zelf staat ter beschikking voor de creatieve jongeren die zelf hun dansen (choreo’s) willen maken of hun danstechnieken willen verbeteren. Er is altijd een dansdocent aanwezig zijn die de jongeren hierin kan begeleiden. We nodigen bij deze de kids en tieners uit om ook eens langs te komen op deze Dance&Chill momenten. We hebben altijd wel wat fris en hapjes klaarstaan, maar vraag je ouders of je zelf ook eens de koelkast mag plunderen zodat je alle snack en ranja kan delen met de rest’.

‘Komend seizoen vinder er grote veranderingen plaats bij UDX. Meer optredens, een vlog-team, nieuwe styling van het pand, nieuwe superhelden outfits, actievere scholing van onze docenten, en een ‘dokter anders’ in de filosofie als manager van de organisatie en beleid – en dit is slechts een kleine selectie van de vele nieuwe innovaties die wij de komende maanden gaan doormaken. We willen bij deze ook meteen de mensen bedanken die in de laatste maanden hun meubels aan ons hebben gedoneerd. En mocht uzelf ook nog meubels over hebben, dan weten wij daar wel raad mee! Wij hebben enorm veel zin in het aankomend schooljaar!’

Meer informatie: www.udx.nl