Goed gevuld programma Nacht van Zeewolde

maandag 15 juli 2019 15:30

Blik op Zeewolde- Vrijdag 30 augustus is weer de Nacht van Zeewolde; traditioneel de laatste vrijdag van de schoolvakantie. Het evenement wat je als inwoner en bezoeker  van  Zeewolde niet kan en mag missen. Elkaar weer ontmoeten en bijpraten na de vakantieperiode, proosten met een lekker drankje, een dansje wagen op een van de gezellige pleinen of gezellig samen winkelen, tijdens ‘de Nacht’ kan het allemaal.

De voorbereidingen zijn al vroeg begonnen. Dat heeft er toe geleidt dat dit jaar op drie pleinen een afwisselend programma is.  Op het Raadhuisplein zal zoals elk jaar weer een leuk feestje worden neergezet. Voor lekker eten kun je terecht op het Kerkplein:  de Foodtrucks van Mooving Street Food zorgen ervoor dat je niet met een lege buik hoeft rond te lopen. Tijdens het eten geniet je van de live muziek van een coverband. Het Horsterplein heeft weer een feest! Voor het hele gezin zal daar een vrolijke fuif worden gegeven met veel Nederlandse hits en wat jaren 80 en 90 muziek. Vergeet niet om ook een kijkje te nemen. Op het Dalkruid speelt ook een bandje. Een koffiebus en een foodtruck zorgen ervoor dat je ook hier niets tekort komt.

Tijdens de Nacht van Zeewolde zijn de winkels langer geopend.  Alle tijd dus om lekker te winkelen. Profiteer van de scherpe aanbiedingen speciaal voor deze avond of kijk als eerste naar de nieuwe modecollecties voor het najaar.

En voel je vrij om de winkels te beoordelen, want vanaf de Nacht van Zeewolde tot eind september kan je winkels nomineren voor de Centrumondernemer van het Jaar.
Wie is de meest betrokken ondernemer, het klantvriendelijkst, presenteert zijn/haar winkel goed? De Nacht van Zeewolde is de aftrap van deze nieuwe ondernemersprijs die onder de Topondernemers Zeewolde valt. Voorafgaand en tijdens de Nacht van Zeewolde wordt je hierover nog uitgebreid geïnformeerd.

De horecaondernemers maken het bezoekers makkelijk met een centrale muntverkoop. De muntjes kunnen op elk plein besteedt worden.