Genomineerden Ondernemer van het Jaar 2019 bekend

maandag 22 oktober 2018 12:38

Blik op Zeewolde- Larsen & Buhl, Sportcentrum Zeewolde en Tolken Select zijn de drie genomineerden voor de titel Ondernemer van het Jaar 2019. Dat heeft de Bedrijfskring Zeewolde bekend gemaakt. Vrijdag kwam de jury  op het gemeentehuis  bijeen om de drie bedrijven uit een longlist van aanmeldingen te selecteren.

Op donderdag 15 november zullen de genomineerden zich tijdens een groots opgezette verkiezingsavond in het paviljoen De Verbeelding aan het publiek presenteren.

Het publiek kan op de verkiezingsavond stemmen uitbrengen op de genomineerden. De jury weegt de publieksbeoordeling mee in haar uiteindelijke besluit. De winnaar zal op donderdag 10 januari 2019 tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de Bedrijfskring in The Lux bekend worden gemaakt.

De Zeewolder Ondernemer van het Jaar 2019 is automatisch genomineerd voor de Flevopenning Top Onderneming 2019. Deze wordt uitgereikt tijdens het Flevopenningen Ondernemersgala 2019 dat in het voorjaar in Emmeloord plaatsvindt.

De jury bestaat uit: Luuk Salomons (voorzitter BKZ & juryvoorzitter), Linda Pelser (bestuurslid BKZ), Egge Jan de Jonge (wethouder EZ), Jitze van den Berg (BEVRI, winnaar 2018), Peter-Jan de Boer (Lentink De Jonge) en Jacob Otto (Rabobank Flevoland).

Aanwezig zijn bij de verkiezingsavond? Aanmelden en informatie via https://www.bedrijfskringzeewolde.nl/events/. Toegang gratis.