Flevopand Makelaars net even anders

donderdag 14 juni 2018 13:13

Blik op Zeewolde-  ‘Net even anders’, is het motto van Flevopand Makelaars. Julian Entrop, de nieuwe makelaar in Zeewolde, erkent dat makelaars voor 80% vaak hetzelfde doen en zeggen, maar net in die overige twintig procent daar zit het verschil in. Julian Entrop heeft meer dan twintig jaar ervaring als makelaar bij diverse kantoren en heeft zijn beste ervaringen verwerkt met de nieuwste methodes. Een makelaardij anno 2020.

‘Ik ben een groot huizenliefhebber. Ik zie een huis niet als een lege huls, het is een plek waar mensen gelukkig zijn en zich thuis voelen. Die emotie neem je mee als je verkoopt’. Flevopand Makelaars heeft geïnvesteerd in een aantal zaken die het de koper en de verkoper van een huis makkelijk maken, zoals online live- bezichtigingen. Dat scheelt de verkoper, die niet voor iedere bezichtiging het huis aan kant hoeft te maken, dat scheelt de koper, die zo veel eenvoudiger, kan zien of een huis wat voor hem/haar is.’

Blijkt uit dit vooronderzoek dat het wat is? Dan pas wordt een afspraak gemaakt voor een bezoek. En jazeker, het scheelt de makelaar ook. De online bezichtiging is een combinatie tussen een 360 graden foto en een rondleiding door de makelaar. Hoogst innovatief en ook via een virtual reality bril te bekijken. Het filmpje is na de live-stream nog te zien op de website.

Op de ‘te koop’ borden van Flevopand Makelaars is een QR-code afgedrukt die, eenmaal gescand met de smartphone, door linkt naar de brochure. Flevopand Makelaars is zes dagen per week bereikbaar van 09.00uur tot 21.00uur . Als een verkoper een pand aanbrengt ontvangt deze 10 procent korting, bij twee huizen wordt dat 25 procent, bij drie huizen 40%  en bij vier…’dan moet je maar bij mij komen werken’.

Julian Entrop houdt kantoor in het centrum van Zeewolde en heeft een etalage gehuurd aan de Raadhuisstraat, in het pand op het plein voor het Ravelijn. Zijn overheadkosten zijn op deze manier laag, daardoor kan hij ook voor een scherp tarief werken. Meer informatie: info@flevopand.nl