Fiets ´m d´r in bij RCN Zeewolde

zondag 21 juli 2019 16:54

Blik op Zeewolde- Wie heeft er vroeger niet naar gekeken of genoten? Het spelprogramma van de TROS … Ter land, Ter Zee en in de Lucht. Hilarische beelden van deelnemers die te water gaan,  met hun bijzondere creaties. De variant ‘Fiets ‘m d’r in’ strijkt zaterdag 24 augustus voor de eerste keer neer bij RCN Zeewolde.

Je fietst vanaf het startplatform over een ruim 30 meter lange baan, van 70 breed,  richting de koperen bel. Wel even opletten want halverwege is de baan nog maar 35 centimeter breed. De vraag is wie luidt het snelste de bel en mag zich een jaar lang de winnaar van Fiets ‘m d’r in noemen?! Wie mag met de prijs naar huis van de mooiste, creatiefste en meest innovatieve fiets? En wie gaat er met de pechprijs naar huis? Het is een strijd dat ongetwijfeld een prachtig en hilarisch schouwspel oplevert!

Iedereen die 13 jaar of ouder is kan zich opgeven voor dit leuke evenement! Deelname kan als individu of als team. Je kunt een inschrijfformulier afhalen bij de receptie van RCN Zeewolde of online aanvragen (receptie-zeewolde@rcn.nl). Het evenement vindt gelijktijdig plaats met het evenement Surfdag Zeewolde, ook op het strand bij de RCN.

Presentatie is deze dag in handen van Johan Vlemmix. Vlemmix kreeg bekendheid door zijn medewerking aan het TROS televisieprogramma Te land, ter zee en in de lucht. De eerste jaren als deelnemer, later als starter en jurylid.

Meer informatie:  www.rcn.nl/zeewolde