‘Fiets de Boswachter eruit !’

woensdag 3 oktober 2018 12:34

Blik op Zeewolde- Op zondag 14 oktober organiseert de Triathlon Vereniging Zeewolde (TVZ) in samenwerking met Staatsbosbeheer weer de ludieke ATB fiets wedstrijd Fiets de boswachter eruit!’ Staatsbosbeheer daagt iedereen uit om eerder dan de boswachter over de finish te komen. De start en finish is op het Groeps-kampeer terrein ‘De Banken’ aan de Dasselaarweg. De deelname is voor iedereen die eens een laagdrempelige MTB wedstrijd wil meemaken.

De start is voor de jeugd van 10 t/m 15 jaar om 10.00 uur, voor heren en dames van 16+ is de start om 10.30 uur.  De route is op het vaste ATB parcours  één ronde voor de jeugd en dames en twee  voor de heren 16+. Hierdoor zullen de deelnemers veelvuldig langs de start komen zodat het publiek ook maximaal kan genieten van de wedstrijd. Wel is het parcours is dit jaar iets aangepast, in verband met de Lokoloop welke op dezelfde dag plaats vindt. Zie hiervoor www.tvz-zeewolde.nl

Voor-inschrijven via de website. Cyclocross fietsen zijn uitgesloten van deelname. Het startnummer kan afgehaald worden vanaf 9:30 tot 09:50 voor de jeugd en 10:00 tot 10:20 uur bij de blokhut op groepskampeerterrein ‘De Banken’.

Deelname is gratis voor TVZ-leden, niet leden betalen € 7,- (incl. soep achteraf). Kosten voor de jeugd zijn € 2,00 (incl. soep achteraf).

De ‘Fiets de Boswachter eruit !’ ATB wedstrijd heeft als doel om iedereen die in het bezit is van een goedgekeurde valhelm en ATB fiets mee te kunnen laten doen aan een leuke laagdrempelige wedstrijd georganiseerd in samenwerking met Staatsbosbeheer. Heb je een ATB doe dan vooral mee, en neem kennissen, familie en buren die een ATB hebben mee en laat ze meedoen !

Snert na afloop en natuurlijk de wisselbokaal van Staatbosbeheer voor de snelste deelnemer(ster) in de klasse jeugd, dames 16+ en heren 16+.