Felicitaties voor 50-jarig huwelijk Johan en Suze van den Berg

woensdag 13 juni 2018 12:46

Blik op Zeewolde- Burgemeester Gerrit Jan Gorter feliciteerde vanochtend Johan van den Berg en Suze van den Berg- Roelofs met hun 50ste trouwdag. Johan komt uit IJsselstein, Suze is geboren in Odijk maar opgegroeid in IJsselstein. Daar waren ze overburen maar de vonk over toen  Suze in Ermelo in de zorg werkte en Johan daar als dienstplichtig militair daar gelegerd was. Ze zijn getrouwd in IJsselstein (ut.)

Johan was zendertechnicus. Zij verhuisden in 1984 met twee zonen naar Zeewolde, waar Johan in dezelfde functie ging werken bij het zendstation aan de Juttepeerlaan. Suze ging op het zenderstation in de kantine werken. Ze behoorden bij de eerste paar honderd inwoners van het dorp.

Johan was ook bij de bedrijfsbrandweer in Lopik en sloot zich in Zeewolde aan bij de vrijwillige brandweer. Hij was onder meer als preventist werkzaam. Als ondercommandant nam hij in 2005 afscheid. Twee jaar later werd hij voor zijn vrijwilligerswerk geëerd met een Koninklijke Onderscheiding (Lid in de Orde van Oranje Nassau).

Suze was een tijd ouderling en zong bij koor Joy. Ze hebben twee kleinkinderen.