Fashion Event: Zeewolde Winkelhaven verrast

dinsdag 18 september 2018 11:29

Blik op Zeewolde- Wat brengt de mode dit najaar? Welke kleuren en prints gaan we zien? Komt de ruit weer helemaal terug? En wat moeten we toch met dierenprints? Op zaterdag 29 september komt het antwoord op al deze vragen en meer. De ondernemers in het centrum houden een verrassend Fashionevent met een echte street catwalk dwars door het centrum.

De najaarscollecties hangen alweer volop in de winkels. Mooie collecties van verschillende bekende èn onbekende merken. Zorgvuldig uitgezocht door de zelfstandig ondernemers en afgestemd op de klant. “Wij hebben veel klanten die al jaren bij ons in de winkel komen. Je bouwt een vertrouwensrelatie op en inmiddels weten we precies wat bij ze past en welke merken ze graag dragen. Ze waarderen ons goede en eerlijke advies. Daarmee maken we écht het verschil met de winkels van de grote ketens” aldus de enthousiaste ondernemers. “Grappig is dat we juist veel klanten uit de grote plaatsen hebben; zoals uit Almere, Lelystad of zelfs Amsterdam. Hier is het lekker en overzichtelijk winkelen. Je wordt nog goed geholpen. Dat is lang niet meer gebruikelijk”.

Tijdens het Fashionevent is er een street catwalk in het centrum. Om 12.00 en 14.00 uur zijn er showblokken. Modellen lopen op rode lopers door de Raadhuisstraat naar het Kerkplein. Een stoere vintage Volkswagen DJ bus zorgt voor muzikale ondersteuning. Dames en heren komen voorbij met de laatste mode, maar ook met accessoires zoals brillen, tassen en sieraden. De organisatie is in handen van de VCZ, Verenigde Centrumondernemers Zeewolde.

De rode lopers liggen uit, Zeewoldenaren zijn van harte welkom.