Extra concert ‘Stemmen’ Hoving&vanGaal

dinsdag 15 mei 2018 10:41

Blik op Zeewolde- Het schrijversduo Willem Hoving en Frank van Gaal heeft, na de  concerten in De Kluit in 2016 een nieuw muzikaal programma gemaakt. Vanwege de grote animo is besloten om, naast het concert op 2 juni een extra concert in te plannen op zaterdag 9 juni. het concert heeft de titel ‘Stemmen’, stemmen als menselijke stemmen die een al dan niet mooi geheel kunnen vormen, maar ook in de zin van tot vreugde, verdriet, tevredenheid etc. 

Kortom, een begrip dat Hoving&vanGaal inspireerde om een mooi concert samen te stellen met (nieuw en oud) eigen materiaal, maar ook met bestaand werk. Dit jaar hebben is er een greep gedaan uit het rijke Nederlandstalige repertoire. Er wordt wederom gewerkt met een band, bestaande uit professionele muzikanten en soliste. Ook het speciaal voor dit concert speciaal samengestelde projectkoor vervult een  prominente rol.

Het concert wordt op zaterdag 2 juni (20.00 uur) en zaterdag 9 juni (20.00 uur) uitgevoerd in de theaterzaal van  De Kluit, gedempte gracht 5. Kaarten kosten 12.50 euro per stuk en kunnen worden besteld via hovingvangaal@gmail.com