Energieloket: Zeewoldese wint energiezuinige koelkast

woensdag 13 januari 2021 14:27

Blik op Zeewolde-  Tijdens het prijzenfestival van Energieloket Flevoland is er elke week een nieuwe winnaar. Jenneke Pasker-Seine uit Zeewolde was dit keer de gelukkige en nam de prijs in ontvangst van wethouder Egge Jan De Jonge. De winnende slogan was: ‘’Mijn woning verdient een energiezuinige koelkast omdat: we een kleintje op komst hebben en een energiezuinige koelkast zeker welkom zou zijn’’

In gemeente Zeewolde konden inwoners in december kans maken op verschillende prijzen om energiezuiniger te gaan wonen. Het ging om prijzen als: energiezuinige apparaten of een Bouwtechnisch Energieadvies. Al twee keer eerder won een dorpsgenote een energiezuinige koelkast en één keer won een Zeewoldese een Energieadvies.

Met inachtneming van de Corona-maatregelen, werden de officiële uitreikingen met de wethouder online gearrangeerd. Het Energieloket Zeewolde kijkt terug naar een mooie periode waarin inwoners goed op weg zijn geholpen met energiezuinig wonen.  

Besparen van energie is niet alleen goed voor de portemonnee, maar zeker ook voor het reduceren van CO2 uitstoot. Het vervangen of vernieuwen van oude apparaten voor energiezuinige varianten zorgt voor deze maandelijkse besparing op de energierekening en een gezonder milieu. Met de actie in december konden mensen deze zuinige apparaten winnen door zich aan te melden voor de prijsvraag.

Wist u dat u ook een gratis LED-lamp kunt reserveren bij het Energieloket Zeewolde? Kijk op: www.energieloketflevoland.nl/ledlamp