Diabetes Challenge Zeewolde van start

woensdag 6 maart 2019 11:14

Blik op Zeewolde-  In april wordt voor de vijfde keer de Diabetes Challenge Zeewolde gehouden. De Diabetes Challenge is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation en heeft als doel om mensen met diabetes of overgewicht de positieve effecten te laten ervaren die beweging heeft op hun diabetes en fitheid. Met de afsluitende landelijke Challenge op 28  september voor ogen worden de deelnemers in ruim 4 maanden begeleid naar een actief en bewegend leven. De voorbereidingsperiode bestaat uit een wekelijkse wandelbijeenkomst onder leiding van enthousiaste wandeltrainers en advies op het gebied van blessures en voeding. Zeewolde Atletiek werkt hierbij samen met fysiotherapeuten en diëtisten

Meer weten over de Diabetes Challenge? Kom vrijblijvend naar de informatiebijeenkomst op donderdag 4 april om 20.00 uur op het Gildenveld 37.

Op 25 april is de start met wandelbijeenkomsten. Deze vinden plaats om 19.00 uur, vanaf het clubgebouw van Zeewolde Atletiek. Afhankelijk van de persoonlijke voorkeur en mogelijkheden kan men gedurende de voorbereidingsperiode aanvullend aansluiten bij een van de vele andere wandelmomenten die de vereniging wekelijks organiseert. Kijk voor meer informatie op www.nationalediabeteschallenge.nl/zeewoldeatletiek/, of stuur een mail naar Jolanda Olde Hengel ndc-zeewolde@zeewolde-atletiek.nl.

Foto: Archieffoto Bas van de Goor Foundation