De Reunie om je hoofd leeg te maken

vrijdag 11 mei 2018 21:35

Wat gebeurt er als je elkaar tijdens een reünie weer ontmoet? Maak mee hoe dat gaat bij de dames van Puur! tijdens de reünie van hun school. Wat is er van hen terecht gekomen. Wie waren er verliefd op die jongen met die rode sjaal. Welke geheimen worden er onthuld? Wie is er dol op party’s en hoe zit dat nou met dat gegoochel. De nieuwe voorstelling van Puur! zit vol vaart, absurdistische maar ook herkenbare sketches en natuurlijk vol mooie muziek.

Zorg dat je er bij bent op zaterdag 26 mei in theater De Kluit en geniet van het wel en wee van de dames, in het heden én het verleden. De voorstelling begint om 20.15 uur. De zaal is geopend vanaf 19.45 uur. Kaarten à 7,50 zijn voorafgaand aan de voorstelling verkrijgbaar bij de kassa van theater De Kluit, Gedempte Gracht 5, Zeewolde. Maar de kaartverkoop gaat snel, dus als je gegarandeerd wilt zijn van een kaartje, kun je deze nu al reserveren via puurpost@gmail.com

Puur! is een enthousiaste theaterzanggroep met een verrassende en afwisselende muziekkeuze. De wisselwerking tussen de zangeressen maakt dat er niet alleen muzikaal, maar ook visueel voldoende te beleven is om een avond te genieten.