De leukste zomer bij Kok Experience en Kok CinemaxX

vrijdag 12 juli 2019 09:31

Blik op Zeewolde- De zomer start met leukste kortingen, acties en evenementen bij Kok Experience en Kok CinemaxX, hét  uitgaanscentrum van Zeewolde in Harderwijk. De climate control staat aan, zodat het lekker koel blijft in het speelparadijs terwijl buiten de Kok Express kinderen rondrijdt. Bij Kok Experience is het binnen én buiten spelen. Ook in iedere zaal van de bioscoop is airco aanwezig. Heerlijk koel een film kijken.

Omdat de zomer is begonnen, gelden zomertarieven in het speelparadijs van Kok Experience. De temperatuur bepaalt de entreeprijs, de tarieven kunnen daardoor op de dag zelf veranderen. Tot en met 20 graden het reguliere entreetarief van €7,75 per kind. Vanaf 21 graden tot en met 25 graden €4,75 per kind. Vanaf 26 graden tot en met 29 graden €3,50 per kind. Is het warmer dan 30 graden? Dan is het tarief €2,50 per kind. De mooi weer tarieven De mooi weer tarieven zijn geldig tot 1 september en gelden niet in combinatie met kinderfeestjes, acties en evenementen.  

Bij de bioscoop heeft Kok CinemaxX ook een leuke actie. Op vertoon van een kinderticket van die dag, geeft de receptie gratis entree voor het speelparadijs. Deze actie is geldig tot en met 1 september 2019.   

Op zaterdag 27 juli en zondag 28 juli is het unieke concert van André Rieu bij Kok CinemaxX op het witte doek te zien. Op zaterdag 27 juli kan er gekozen worden voor een combinatie met een diner, op zondag 28 juli kan er gekozen worden voor een combinatie met een High Wine/Beer arrangement of diner. 

 Kok Experience en Kok CinemaxX zijn te vinden aan de Hoofdweg 2 in Harderwijk. www.kokexperience.nl