De hele zomer kennismaken met sporten: Zomersport 2020

donderdag 18 juni 2020 17:08

Blik op Zeewolde- Samen met sportaanbieders in Zeewolde heeft Sport & Cultuur Zeewolde ‘Zomersport 2020’ bedacht. Eigenlijk betekent het dat je de hele zomer allerlei sporten kunt doen bij verschillende clubs. Je hoeft geen lid te zijn. Meedoen is eenvoudig: je gaat naar de website www.sportencultuurzeewolde.nl en klikt op het vak waarboven Zomersport 2020 staat.

Op die pagina van de website staat een uitleg. Ook zie je dat elke club die meedoet een eigen vak heeft waar je op kunt klikken. Je klikt op een van de sportclubs voor meer informatie en de contactgegevens en meld je aan voor jouw favoriete activiteit! Zo kun je ondanks Corona toch lekker actief zijn bij de vele sportclubs in Zeewolde.

Staat de sport die jij graag wilt doen hier nog niet tussen? Dat kan, want  veel sportaanbieders zoeken nog een weg in de nieuwe regels rond Corona. Het kan dus zijn dat er  later meer activiteiten voor niet-leden toegevoegd worden aan de Zomersport 2020 pagina. Hou de website dan ook goed in de gaten