Cursisten Gonny Geurts exposeren in raadszaal gemeentehuis

maandag 14 mei 2018 12:43

Blik op Zeewolde- Vanaf 8 mei tot 2 juli is in de Raadszaal van het gemeentehuis  een kleurrijke   expositie te zien van cursisten van Atelier ‘Kunst en meer’ van Gonny Geurts, kunstenares en docente. De een sinds kort, de ander komt al jaren wekelijks in het atelier. Gonny past zich als een kameleon aan haar cursisten aan; ieder heeft een eigen manier van uitdrukken, eigen kwaliteiten. Die te vinden en te ondersteunen is de mooiste uitdaging. Er zijn cursisten die de vrijheid op prijs stellen, er zijn er ook die alles willen leren over technieken, compositie, kleurenleer en perspectief.

Het komt allemaal aan bod; gestructureerd in opdrachten of op het moment dat het schilderij erom vraagt. Er zijn 2 exposities te zien; op 4 juni worden de werken gewisseld omdat niet alles in een keer getoond kan worden.

Activiteit in het atelier; komende maanden is er ”Zomeratelier”. Liefhebbers van Tekenen en schilderen kunnen een losse les kiezen of een serie lessen samenstellen. Donderdag 17 mei wordt er buiten getekend, zaterdag 3 juni is er een tochtje langs de Land Art in Zeewolde en een workshop in het atelier erachteraan. Meer informatie bij Gonny Geurts https://kunstenmeer.nl/ of gonny@kunstenmeer.nl