Circulaire expeditie: een kijkje in de keuken

woensdag 22 januari 2020 11:03

Blik op Zeewolde- Ben je nieuwsgierig naar wat er in Flevoland gebeurt op het gebied van circulaire voedselproductie en landbouw? Altijd al willen weten wat er achter de schermen van bedrijven en organisaties als Flevosap en de Aeres Hogeschool gebeurt? Of hoe je circulair kippen kunt houden? Meld je dan aan voor Expeditie XL van het Platform Circulair Flevoland.

Op donderdag 6 februari nemen we je een hele dag mee langs verschillende bedrijven en organisaties en krijg je een uitgebreide rondleiding en de mogelijkheid om al je vragen te stellen. Iedereen, van ondernemer tot inwoner, is welkom om mee te gaan. Deelname is gratis, lunch wordt verzorgd. De expeditie is onderdeel van de landelijke Week van de Circulaire Economie.

Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij. Aanmelden kan via www.circulairflevoland.nl

Het Platform Circulair Flevoland is een samenwerkingsverband tussen de provincie en de gemeenten in Flevoland. Het doel van het platform is om ondernemers, overheden en kennisinstellingen met elkaar in contact te brengen om zo kennis en ervaringen te delen over de circulaire economie en deze te helpen groeien. Het platform telt inmiddels meer dan 400 deelnemers en heeft al meerdere circulaire ketens in Flevoland ondersteund.