Buitenspeeldag Jantje Beton en Nickelodeon

dinsdag 14 mei 2019 10:09

Blik op Zeewolde- In Flevoland spelen kinderen op 13 plekken buiten tijdens de Buitenspeeldag.  Jantje Beton en Nickelodeon willen van Nederland één grote speelplek maken. Op woensdag 12 juni staat de 12e Buitenspeeldag voor de deur. In het hele land hebben al meer dan 548 speeltuinen, buurten, ouders, scholen, clubs, bedrijven en gemeenten een activiteit aangemeld. Ook in Flevoland wordt op 12 juni volop buiten gespeeld! In de provincie zijn al 13 activiteiten. Maar dat moeten er nog veel meer worden! Help mee deze 12e editie tot een nog groter succes te maken. Meld je speelactiviteit aan op www.buitenspeeldag.nl.

Op de Buitenspeeldag is alles mogelijk. Organiseer jij ook een activiteit? Meld nu snel je Buitenspeeldag aan en ontvang een gratis ‘Hier spelen wij!’ spandoek.

Nickelodeon en Jantje Beton willen dat kinderen meer buiten gaan spelen en organiseren daarom gezamenlijk de Nationale Buitenspeeldag en roepen speeltuinen, buurten, ouders, scholen, clubs, bedrijven, gemeenten en iedereen die spelen leuk en belangrijk vindt op om een Buitenspeeldag activiteit te organiseren. Doe je dit jaar ook mee?

Nickelodeon en Jantje Beton bieden ieder op hun eigen manier een helpende hand bij het creëren van spellen, speelplekken en het organiseren van speelactiviteiten. Daarnaast gaat Nickelodeon ieder jaar op zwart tijdens de Buitenspeeldag om het buitenspelen te stimuleren.