Braderie en kinderkleedjesmarkt op Pinkendag

woensdag 14 augustus 2019 09:52

Blik op Zeewolde-  Op de eerste zaterdag van september is Zeewolde traditioneel goed bij de pinken. Er is deze 7e september tijdens de openbare veekeuring ‘Zeewolde bij de pinken’, veel te doen. De organisatie van Pinkendag heeft de samenwerking weer opgezocht met Winkelhaven Zeewolde. Daardoor is de braderie terug. erd. Tussen 10.00 en 16.00 zijn de kramen door het centrum te vinden. De stalletjes worden gevuld met lokale ondernemers, zowel uit het centrum, maar ook uit het buitengebied. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor vele producten, diensten en organisaties die promotie willen maken.

Kramen kunnen nog steeds gehuurd worden en ook is het mogelijk om een grondplaats af te nemen. Een kraam huren kan voor 25 euro ex. BTW, een grondplaats is er voor 10 euro ex.  Voor het reserveren van een kraam: Wenda Westerhuis: secretariaat@vcz-zeewolde.nl / 06 41127125.

Op het Kerkplein wordt een kinderkleedjesmarkt gehouden. Na het succes voor de vakantie, kunnen kinderen weer een extra zakcentje  verdienen. Zij kunnen hun oude speelgoed of zelfgemaakte spulletjes verkopen.  Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen zij voor zachte prijsjes hun spulletjes verkopen.