Bouw Knarrenhof start dit voorjaar

dinsdag 26 januari 2021 14:00

Blik op Zeewolde- De samenwerking tussen Knarrenhof  en woningbouwstichting Woonpalet- die 7 sociale huurwoningen voor haar rekening neemt-, brengt de realisatie van het hofje dichterbij. Naar verwachting wordt dit voorjaar (2e kwartaal)al gestart met de bouw. De huurwoningen worden ‘als hagelslag’ verspreid door het hofje.

Knarrenhof is een hof waar mensen kiezen voor nabuurschap. Met voldoende privacy, een eigen huis en terras, maar met een gemeenschappelijke ruimte en tuin. Dit concept komt overal in Nederland op. Die in Zeewolde wordt de vierde in ons land. Een locatie is gevonden in de Molenbuurt.

Manon: ‘Bij Knarrenhof gaan de wensen van de mensen voor, we ontwikkelen het hof gezamenlijk. Tijdens het traject hebben we gemerkt dat ook Woonpalet de huurders laat kiezen. Als de grote meerderheid van de huurders koos voor optie A ging Woonpalet daarin mee. Mooi!”

Er zijn nog enkele sociale huur- en koopwoningen vrij. Inschrijven voor een koopwoning via www.knarrenhof.nl Inschrijven voor een huurwoning, zie www.knarrenhof.nl én als
woningzoekende aanmelden bij www.woonpalet.net

 

Toekomstige huurders Theo en Marijke Kerkhoven waren bij de ondertekening aanwezig.