Blue line doneert € 500,00 aan Alpe d’HuZes Team 7up

maandag 10 februari 2020 11:46

Blik op Zeewolde- Blue Line, finalist van de prijs voor de Centrumondernemer van het Jaar zag de hoofdprijs naar De Winkeltjes gaan en tastte dus ook naast de bijbehorende cheque van 500 euro maar besloot dit ‘gemiste’ bedrag zelf op te hoesten en te doneren aan een goed doel. Dat werd het Alpe d’huZes  team 7up van Zeewoldenaar Jan van ’t Loo.

De Alpe d’HuZes is een groots evenement waar zo veel mogelijk geld wordt opgehaald voor onderzoek naar kanker. “Zo ontzettend belangrijk, want het is een ziekte die ons allemaal aangaat, of je nou kanker hebt of in je omgeving wordt geconfronteerd met een dierbare of bekende die kanker heeft. Ook dit soort verhalen horen wij van klanten. En dat is goed hoor, maak kanker maar bespreekbaar” zegt Rob Bleeker.

Afgelopen week kreeg Jan van ’t Loo de cheque overhandigd. Samen met zijn 6 teamgenoten zitten zij in de voorbereiding om op 4 juni de “Nederlandse” berg Alpe d’Huez zo vaak mogelijk te beklimmen. “We hebben al een mooi bedrag bij elkaar, maar al het geld is zo meer dan welkom. Naast dat het zo enorm belangrijk is om het bedrag te halen, geeft het ook zoveel mentale steun om straks het uiterste te bereiken op de berg”.

Volg het team van Jan op www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/Team7UP

Informatie ook bij Blue Line.