Blik op Zeewolde – Wie zijn wij?

Blik op Zeewolde is de meest complete en actuele nieuwsbron van Zeewolde, die bestaat uit een dagelijkse online nieuwskrant en een maandelijkse huis-aan-huiskrant. Blik op Zeewolde heeft een Facebookpagina met 3600+ likers en wordt door ruim 800 mensen gevolgd op Twitter.

Online staat elke dag het laatste nieuws. Dit nieuws en andere zaken, is ook op Facebook te lezen. Facebook is ook dé manier om te reageren en mee te discussiëren over geplaatste topics.

In de papieren krant verdieping, reportages, achtergronden, rubrieken, columns, human interest. Blik op Zeewolde is voor en door Zeewolde. De redactie ontvangt graag tips over jubilea, openingen, Sarah en Abraham, bedrijfsnieuws, open dagen en evenementen. De redactie redigeert alles tot prettig leesbare tekst. Stuur uw bijdrage naar info@blikopzeewolde.nl – stuur zo mogelijk een foto mee – of bel 036 5242332.

Maatwerk voor adverteerders. Zowel de online krant als de papieren krant zijn gratis. Dat is mogelijk door de adverteerders, die op hun beurt weer profiteren van het grote bereik van Blik op Zeewolde. Adverteerders krijgen door hun advertenties een grotere naamsbekendheid en hebben met hun advertenties het grootst mogelijke bereik in Zeewolde. Wij denken graag met iedereen mee en geven objectief advies. Bieden maatwerk. Er is geen vraag waar wij geen antwoord op hebben. Maak gebruik van het enorme bereik van Blik op Zeewolde. Informeer naar de mogelijkheden: mail naar info@blikopzeewolde.nl of bel naar 036 5242332.