Blik op Zeewolde – Adverteren in Zeewolde – huis aan huis

Adverteren in Zeewolde? Wat u dan eerst van Blik op Zeewolde wilt weten:

Blik op Zeewolde bestaat uit een online dagkrant, een maandelijkse papieren huis-aan-huiskrant en een Facebookpagina. Samen vormt dit de meest complete en actuele nieuwsbron van Zeewolde met het grootste bereik, dus ook voor adverteerders. Mededelingen, aankondigingen en verslagen zetten organisaties zelf op onze Facebookpagina. De online dagkrant brengt nieuws uit de politiek, het gemeentebestuur en ander algemeen nieuws. In de krant is daardoor ruimte voor verbreding en verdieping, achtergronden, reportages en rubrieken met dorpsgenoten. Fotografie en opmaak speelt daarbij een belangrijke rol, immers iedereen is steeds visueler ingesteld.

ONLINE DAGKRANT
De online dagkrant wordt maandelijks bezocht door gemiddeld 10.000 unieke bezoekers per maand, samen goed voor zo’n 30.000 gelezen berichten per maand. Al het online nieuws wordt doorgezet naar Facebook (3900+ volgers)  en Twitter (900+ volgers). Door die combinatie hebben de nieuwsberichten van Blik op Zeewolde een enorm bereik.

Adverteren op de online krant. Dat kan met een banner die gekoppeld is aan uw eigen website en een pop-up advertentie. Die pop-ups worden random getoond als men een nieuwsbericht wil lezen. Maar er zijn meerdere mogelijkheden op deze website, zoals de grote banner rechts bovenaan de pagina of tussen het nieuws. Wij leveren maatwerk en hebben vrijwel op elke vraag een antwoord. Adverteerders kunnen bovendien rekenen op redactionele ondersteuning.

PAPIEREN KRANT
De krant verschijnt maandelijks op donderdag in een oplage van 8800-9000 huis aan huis in Zeewolde en buitengebied. In het zomerseizoen is de oplage hoger; dan ligt de krant in hogere aantallen bij de campings en bungalowparken. De krant wordt tevens digitaal gepubliceerd op deze website. De krant wordt full colour gedrukt op onderscheidend wit papier. Blik op Zeewolde is geen bladerkrant, maar een leeskrant. Bovendien bestaat er geen onderscheid tussen advertentie- en redactiepagina’s. Alle advertenties zijn zo een IM’er. Adverteerders halen daardoor meer rendement uit hun publicaties.

Adverteren in de papieren krant. Adverteren kan in vaste formaten van heel, half en kwart of in de kolommen op redactiepagina’s, van klein tot groot. Ook tekstadvertenties zijn mogelijk. Ook hier kunnen adverteerders rekenen op redactionele ondersteuning. Klanten of organisaties die meer willen of wat anders, bieden we specials. Voor adverteerders verspreiden wij ook tegen een aantrekkelijk tarief folders en flyers.

DISTRIBUTIE
Zo’n 40 eigen bezorgers zorgen voor de huis-aan-huis-verspreiding van de krant. Voor onze klanten verspreiden we ook folders/flyers. Blik op Zeewolde  is een onafhankelijke uitgave op een initiatief van Margreet Kranenborg-Wolters en Max Wolters. Blik op Zeewolde is opgericht in juli 2009.

ADVERTEREN IS TWEERICHTINGSVERKEER
Wij zorgen niet alleen voor een onberispelijke plaatsing van uw advertentie. Wij geven advies en ondersteunen onze adverteerders op een aantal verschillende manieren. Onze inzet daarbij is logischerwijs afhankelijk van het advertentievolume. Informeer er naar, we doen het graag.

GEEN KLEURTOESLAG
Bij ons betaalt u geen kleurtoeslag. Alle advertenties worden altijd full colour geplaatst.

MEER WETEN?
Adverteren in Zeewolde? Maak gebruik van het enorme bereik van Blik op Zeewolde. Wij denken graag met iedereen mee en geven objectief advies. Bieden maatwerk. Er is geen vraag waar wij geen antwoord op hebben. Informeer naar de mogelijkheden: mail naar info@blikopzeewolde.nl of bel naar 036 524 2332.

Een greep uit de vele reacties:

‘Jullie dragen echt bij aan de dorpsliefde. Als je Blik leest, ga je van Zeewolde houden. Jullie zijn indrukwekkend goed bezig’ – Andries Greiner (oud-gedeputeerde Economische Zaken provincie Flevoland).

‘Ik heb trouwens het blad Blik op Zeewolde net uit: was weer gezellig genieten. Ik kijk uit naar de volgende keer’- Monique Henskens

‘Je merkt aan de reacties dat Blik breed gelezen wordt’ – Eduard Plate (lid Gedeputeerde Staten van Flevoland)

‘Ik heb gisteren op de schommel gezeten voor het Rode Kruis en ik heb ontzettend veel leuke reacties op het stukje gekregen. Ook Charles zei tegen mij dat hij niet wist dat er zoveel mensen Blik op Zeewolde lezen’ – Carla L’Ortye, deelneemster aan de schommelmarathon 2013)

‘Koffie, broodje, @Blik Op Zeewolde krantje…met een leuk creatief ‘binnenkijkje’ #ikhouerzovan ;- Sanny Linker via Twitter

‘Oh, wat leuk dat ie ook online staat. Wij wonen nu in Noorwegen en mis jullie krant. Ik ga hem maandag ff lezen ONLINE. Super ben ik blij mee’– Mariëtta de Bie

‘Het is een genot als ie komt’ – Ans Schrader

‘Joepie, vanavond krantje lezen. Ben echt een fan van jullie’– Susanne Duchateau

‘Nou, ik heb hem binnen hoor. Ga er weer even lekker voor zitten met een bakkie thee erbij’ – Betsy Dijkman

‘Bedankt een mooie krant doei’– Annie Duivesteijn

‘Ik vind dat Blik inmiddels een belangrijk medium is geworden in Zeewolde’ – Jan Klop, fractievoorzitter PvdA/GroenLinks Zeewolde

‘Wij genieten altijd van de Blik op Zeewolde, dus dit is ook genieten. Op naar de 3333 likes 🙂 TamiraDukker