Bibliotheek is essentieel en dus open

dinsdag 21 december 2021 16:16

Blik op Zeewolde- Ook tijdens deze zware lockdown blijven de vestigingen van FlevoMeer Bibliotheek geopend, zij vallen onder de essentiële organisaties. Dat betekent dat iedereen welkom is om te lezen, leren of te werken en boeken kan lenen. De vestigingen sluiten uiterlijk 17.00 uur. Individuele activiteiten, zoals bijvoorbeeld spreekuren en taalles mogen doorgaan. De geplande groepsactiviteiten gaan niet door omdat er dan een te groot aantal mensen en kinderen bij elkaar zijn.

Een coronatoegangsbewijs is niet nodig om de bibliotheek te bezoeken. Wel is het voor iedereen van 13 jaar en ouder verplicht om een mondkapje te dragen en afstand te houden. Bij FlevoMeer Bibliotheek leggen medewerkers uit hoe je een digitale afspraak kunt maken voor een vaccinatie of de boosterprik bij de GGD. Of hoe je de CoronaCheck app kunt downloaden.

Zorg dat je de inloggegevens van je DigiD of je GGD-uitnodiging meeneemt. Mocht je nog geen DigiD hebben, dan kunnen we je daar ook mee helpen.
Natuurlijk kun je ook altijd terecht in de bibliotheek voor andere vragen over de Digitale Overheid of bijvoorbeeld het lenen van E-books.