Bevri Groep Ondernemer van het Jaar

vrijdag 12 januari 2018 10:54

Bevri Groep, GildenGroen en Tegel & sanitair Depot waren de kandidaten voor de titel Ondernemer van het Jaar 2018. Gisteravond in The Lux, tijdens de nieuwjaarsreceptie van de bedrijfskring Zeewolde, werd de winnaar bekend gemaakt: de Bevri Groep. Elk van de kandidaten had volgens de jury een punt waarmee ze eruit sprongen: Bevri met innovativiteit en puur ondernemerschap, GildenGroen door maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid en Tegel & sanitair Depot met hun groeiresultaten en ambities.  

Ondernemers konden op hun favoriet stemmen tijdens een avond in november in De Verbeelding, waar de genomineerden zich voorstelden. Een vakjury liet deze stemmen zwaar wegen in haar uiteindelijke oordeel. De winnaar kreeg een cheque van 500 euro van de gemeente, te besteden aan een goed doel.

Door overname van een verwaarloosd bandenbedrijf in 2007 door de twee enthousiaste en bevlogen jonge mannen Jitze van den Berg en Wiebe de Vries ontstaat Bevri. Door hard werken, gezond verstand en een flinke dosis lef en doorzettingsvermogen hebben ze in 10 jaar tijd een solide en continue gezond groeiend bedrijf neergezet en zijn ze al lerend echte ondernemers geworden. Kwaliteit, service en kennis zijn hun speerpunten en Bevri gaat tot het uiterste om dit waar te maken en waar te kunnen blijven maken. Ze durven ook “nee” te zeggen of de “rem op de groei” te zetten.

Bevri heeft zelfstandig geïnvesteerd in innovatie en ontwikkeling. Ze heeft haar organisatie dusdanig georganiseerd dat er een gezonde spreiding is over BV’s en er is een stabiele financiële structuur. Verder heeft Bevri een gezond groeiende omzet binnen en buiten Flevoland en een loyaal en betrokken medewerkersbestand met weinig verloop. De leiding van Bevri bestaat uit een uitgesproken bevlogen en creatief ondernemersduo die   passie voor het vak en hun medewerkers in combinatie met gedurfd ondernemerschap laat zien.

Met het binnenhalen van deze titel is Bevri ook genomineerd voor de FlevoPenning Topondernemingen. deze verkiezing wordt op 13 april gehouden bij De Beleving in Zeewolde.

Alle genomineerden