Beleef het buitengebied tijdens de Boerenmarkt

woensdag 17 april 2019 11:26

Blik op Zeewolde- Het wordt een prachtig paasweekend, een weekend om eropuit te gaan. Aanstaande zaterdag 20 april wordt tijdens de Tulpenroute Flevoland extra uitgepakt in Zeewolde met een boerenmarkt in het buitengebied.  Ook andere bedrijven langs de autoroute zijn dan geopend. Een leuke manier om eens nader kennis te maken met het buitengebied.

Tussen 10.30 uur en16.00 uur is iedereen van harte welkom bij het boerenbedrijf Struijk (Reigerweg 6) voor de “meet & greet” met het buitengebied. Je kunt hier terecht voor diverse heerlijke streekproducten,  demonstratie houtcarving bijwonen, struinen langs de kramen, kennismaken met de VW Vintage verhuurmogelijkheden, fotoshoot bij de tulpen, workshop tulpen schilderen bijwonen (vooraf aanmelden) uilenballen pluizen of even los op het springkussen. Diverse foodtrucks zijn aanwezig om de inwendige mens weer te versterken. De markt is gratis te bezoeken.


De volgende bedrijven zijn deze dag geopend langs de route: Fruithal Smits, Boerderij Struijk, Kaasboerderij Bennesse en Wijngoed Wilgenhorst. Een bezoek meer dan waard!

Alle routes zijn te downloaden via www. tulpenrouteflevoland.nl