Bejaarde man overleeft val niet

donderdag 30 november 2017 12:37

Blik op Zeewolde- Elke twee weken geeft politiechef René Kamphorst een overzicht van de zaken waar zijn mensen bij betrokken zijn geweest. * Het naarste wat Kamphorst meldde was (maandag jongstleden) een dodelijk ongeval aan  de Wielseweg waarbij een 82-jarige man uit Zeewolde overleed. Hij stond op een trapje een dakgoot schoon te maken. * Aan de Boomkleverlaan is ingebroken in een schuur, vermist werden visspullen en twee buitenboordmotoren. * Een man die op de Westergo in zijn auto reed werd plots opgeschrikt door een klap. Een andere man (een buurman) had op de auto geslagen en verklaarde bijna te zijn aangereden. De actie leidde tot een handgemeen.

  • Op de Zeewolderweg reed een 19-jarige vrouw uit Ens, die op familiebezoek was geweest, rechtdoor waar zij een bocht had moeten nemen (haar zicht was beperkt door een beslagen voorruit) en knalde tegen een lantarenpaal.
  • Op de Gooiseweg raakten 9 auto’s betrokken bij een botsiong, er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Slechts één auto kon op eigen kracht doorrijden. De oorzaak was miezerig weer en waarschijnlijk onvoledoende afstand houden. Bij veranderende weersomstandigheden wordt steeds vaker geremd.
  • Vanaf de Knardijk reed een 63-jarige man uit Harderwijk zonder uitkijken de turborotonde op. Hij had een paar glaasjes teveel op en kon zijn rijbewijs inleveren.
  • Op de Zeewolderdijk week een bestuurder uit omdat een tegenligger op zijn weghelft terechtkwam. Hierbij raakte straatmeubilair (onbekend wat)beschadigd. De tegenligger reed door.
  • Op de Zeewolderweg reed een auto heel langzaam. Pas op de Fluitekruid kon deze automobilist gestopt worden. De 58-jarige man uit Zeewolde had heel wat drankjes op. Hij blies 1010 ugl. waar 220 maximaal is. Ook zijn rijbewijs werd ingenomen.
  • Op de Stevinweg veroorzaakte een bewoner geluidsoverlast en kreeg een boete. Iemand die geluidsoverlast veroorzaakt krijgt eerst een waarschuwing, daarna een boete. Komt er daarna nog een klacht dan wordt de geluidsapparatuur in beslag genomen.
  • Op de Gouwzee zette een meisje (18-)haar fiets onafgesloten neer en liet haar tas in een mandje achter. De tas met daarin een Ipad en een GSM werd gestolen. Zij kon wel op de fiets naar huis.
  • Aan het Hertenkamp een woningbrand, een vaatwasser vloog in de fik. De bewoners probeerden zelf te blussen, wat nogal wat rook gaf.