Beginnen met hardlopen bij Loopgroep2000

dinsdag 12 februari 2019 14:18

Blik op Zeewolde-Op iedere hoek van de straat zie je tegenwoordig wel eens iemand hardlopen. Als je nu denkt : kan ik dit ook dan ben je bij Loopgroep2000 Zeewolde aan het juiste adres. Op donderdag 7 maart start er om 19.30 uur vanaf de parkeerplaats van sporthal/zwembad  ‘t Baken weer een beginnerscursus hardlopen.

Het uitgangspunt van de cursus : “in 8 weken 2x per week  trainen een 5 kilometer hardlopen in een tempo wat bij je past “ De trainingsdagen zijn op dinsdag en donderdagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur. De 1e les bestaat uit 6 x 1 minuut hardlopen met 3 minuten wandelpauze. Aandacht wordt er besteed aan de loopstijl en looptechniek , schoeisel, kleding enz..

Je bouwt conditie op en er wordt aandacht besteed aan fitness van het hele lichaam. . Henk Mentink is de trainer en specialist in het begeleiden van startende lopers. Iedereen kan het is zijn uitspraak! Kosten 50 euro en voor jeugd tot 18 jaar 25 euro inclusief een gratis veiligheidshesje. Alle informatie en opgeven via de website : www.loopgroep2000.nl Ga jij de uitdaging aan ? Gevorderde lopers kunnen 2 x gratis meetrainen met de gevorderde groep op dezelfde tijden.