BeachBios, een (bijzonder) gezellig avondje uit

dinsdag 29 augustus 2017 17:27

Blik op Zeewolde- Op zaterdag 16 september viert Zeewolde de zomer nog een keer goed met de tweede editie van de BeachBios.  Zak deze avond lekker onderuit, kruip samen onder een kleedje en bekijk de door de bezoekers gekozen film in de openlucht. Heerlijk met je voeten in het zand, gratis een filmpje pakken bij ondergaande zon, met het Wolderwijd als achtergrond.

Welke film er vertoond gaat worden, wordt in de week van 11 september bekend gemaakt. Tot en met vrijdag 8 september is het nog mogelijk om mee te stemmen via de poll op de Facebookpagina van Puur Zeewolde, puur plezier.

Het (voor)programma op de zaterdag start om 18.30 uur met live muziek en live cooking, verzorgd door Muziek Café Zeewolde en diverse lokale ondernemers. De film begint om 20.30 uur en na afloop start de after party (van 23.00 tot 01.00 uur).

Op deze zaterdagavond kan er worden genoten, gegeten en gedronken op het strand bij de diverse lokale foodtrucks.  Laat je verrassen door Smokin’ Kitchen, Farm Frites, Woodies’ Hut, KaapFlevo, pizza van Felice en ijs van Cafetaria Twilight. Op zondag, van 14.00 tot 21.00 uur, wordt de zaterdag nog eens dunnetjes over gedaan. Rustig de zomer afsluiten, al loungend met heerlijke muziek van de DJ op de achtergrond en kinderactiviteiten op en rond het strand.

De organisatie van de BeachBios, ligt in handen van de stichting Puur Zeewolde, Puur Plezier, in samenwerking met KaapFlevo en het Muziek Café Zeewolde. De BeachBios wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van de diverse lokale bedrijven. Voor overige informatie:  Puur Zeewolde, puur plezier.

Lees meer over de Beachbios in de maandkrant Blik op Zeewolde die woensdag 30 augustus in de bus valt.